PALMU ryPalajärven musiikkiyhdistys

Huhmarnummen kouluPihtisillantie 303, Huhmari

Palajärven musiikkiyhdistys PALMU ry

Lyhyesti
  • Voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys.
  • Lakisääteistä taiteen perusopetusta antava musiikkioppilaitos.
  • Laadukasta opetusta yli 30 vuoden ajan.
Historiamme

Yhdistys perustettiin Vihdin kunnan Palajärven kylällä 1985 ja sen sääntöihin kirjattiin tavoitteeksi nuorison musiikin harrastamisen herättäminen, tukeminen ja ylläpitäminen. Alussa toiminta oli kerhomuotoista ryhmäopetusta, mutta jo toisena vuotena aloitettiin erillinen teoriaopetus. Seuraavana vuonna siirryttiin soittimien opetuksessa yksilötunteihin ja perustettiin ensimmäinen orkesteri. Ensimmäiset musiikkikoulun tutkinnot suoritettiin lukuvuonna 1988–1989.

Musiikkileikkikoulutoiminta aloitettiin vuonna 1990. Vihdin kunta hyväksyi vuonna 1992 PALMUn lakisääteistä taiteen perusopetusta antavaksi musiikkioppilaitokseksi. Hyväksymisen ehtoina olivat korkeatasoiset opetussuunnitelmat ja pätevät opettajat. Ensimmäinen musiikkileikkikouluryhmä aloitti Nummelassa vuonna 1993 ensimmäisenä jatkuvana toimintana Palajärven kylän ulkopuolella.

Yhdistys

Yhdistyksen jäsenyyttä ei ole rajattu vaan jäseneksi voi liittyä jokainen yhdistyksen tarkoituksen hyväksyvä henkilö. PALMUn toimintaa johtaa yhdistyksen hallitus, jonka vaativin tehtävä on rahoituksen hankkiminen lukukausimaksujen pitämiseksi kohtuullisina. Vihdin kunnalta taiteen perusopetukseen saatavan tuen lisäksi PALMU hankkii varoja mm. järjestämällä erilaisia tapahtumia.

Aktiivisen tekijäjoukon lisäksi PALMUlla on tukijoina niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin. Heidän panoksensa on merkittävä yhdistykselle.

Palajärven musiikkiyhdistys PALMU ry:n säännöt

Opettajamme

Anne-Mari Juslin

huilu, piano

musiikkileikkikoulu, musiikkivalmennus, musiikkitaito, musiikkitieto

Petteri Pekkanen

sello

musiikkitaito

Pekka Vesanen

kitara